Monday, March 11, 2019

lugusid suudlemisest

brezhnevi suudlus

eks idabloki maade juhid teadsid oma kogemuste najalt, et brežnevil on komme suule suudelda. kui prahas oli käimas kevad ja kombineeriti võimalusi olukorra rahustamiseks, üks koosolek korraldati bratislavas. brežnev tuli sinna ka isiklikult kohale. aleksander dubcek pidi talle lennujaama vastu minema. ning teades juba ette, et läheb suuremaks suudlemiseks, võttis ta kaasa suure lillebuketi. eesmärk oli see, et surub selle buketi brežnevi ja enda vahele ning pääseb seega suudlusest. brežnev üritas teda suudelda ühelt ja teiselt poolt lilledest mööda aga ei õnnestunudki.

afganistani suudlus

eks juri andropov oli 68-aastaselt juba põdur mees. kui ta 1982. aastal afganistanis käis, siis tagasitulles kukkus ta kokku. oli kaks päeva teadvuseta. ise ta kahtlustas, et sai mingi nakkuse, kui ta seal afganistanis kohalikke juhte suudles.

kindral aladini suudlus

kui siis andropov oli endiselt haiglas, läks kgb kindral alidin teda haiglasse vaatama. kindral meenutas hiljem: "me kohtusime, embasime ja suudlesime...."

siim kallase ja aadu musta väimeheks olemisest

ma ei mõtle sellele väga tihti. aga vahest siiski. nimelt kui olla näiteks aadu musta väimees ja seega niiöelda abielumehena tema tütart suudelda, siis kuidas tõrjuda oma peast mõtet, et sa suudled tegelikult aadu musta. sama probleem esineb siim kallase väimeheks olemisel.

No comments:

Post a Comment