Monday, September 6, 2021

birminghami seadused

birmingham on teatavasti heavy metali sünnilinn. 

kõrvalepõikena olgu öeldud, et ajakirjanikud on uurinud kaasaegset birminghami muusikaskeenet ja tuvastanud, et tänane birmingham ekspordib laia maailma igasugust muusikat aga heavy metalit peaaegu üldse mitte. no hea küll, napalm death ja judas priest veel eksisteerib. 

olen tähele pannud mõningaid seaduspärasid.

1. kui lasta youtubel järjest mängida metalit, siis varem või hiljem jõuab youtube oma algoritmiga black sabbathini

2. vanaks jäänud hevimehed, kelle peanupud kiilakad on, need kasvatavad oma maskuliinsuse tõestamiseks endale habeme. no et tõestada, et neil midagigi siiski kasvab.

3. needsamad vanaks jäänud ilma juusteta habemega hevimehed seovad endale pähe rätid. no selleks, et päikesepistet ei saaks. ja natuke nagu juuste aseaine on see rätt ka. 

4. see ei ole otseselt (kaudselt aga kindlasti) metal-kultuuriga seotud aga prantslastel oli juba enne heavy metali tulekut ütlus, et kui miski oli surmigav, siis selle kohta käis ütlus, et olla nagu birminghamist pärit, etre de birmingham. ja nüüd küsisin ma ühelt prantslaselt üle, et kas neil on selline ütlus ja ta vastas, et sellist ütlust neil tegelikult ei ole. nii et nüüd tuleb küsida, et kust bill bryson selle võttis ja et kuidas ta oma sõnade eest vastutada kavatseb.

No comments:

Post a Comment