Friday, March 6, 2015

3 toosti iluuisutamise terviseks

1.
on levinud stereotüüp, et jalgpallihullus on negatiivne nähtus. sest et mõnikord on mõni fänn sooritanud enesetapu. sündmuse loogika on enamasti selles, et kui minu meeskond enam ei võida, siis pole elul mõtet. see võib küll kole olla kuid vaadakem asja teist poolt. kui mõnel inimesel on mõne meeskonna halva tulemuse tõttu eluisu kadunud, siis kui palju rohkem on neid mõtetuid ja tühiseid inimesi, kellele on see spordiala andnud elu mõtte.
terviseks!


2.
kui peterburi maria teatri tantsija george balanchine asutas new yorgis tantsukooli, siis tõi üks ema oma tütre tema juurde ja küsis "will my daughter dance?"
balanchine vastas: "le dance, madame, c'est un question morale."
terviseks!


3.
immanuel kant ütles, et kahte asja ta imetleb - tähistaevast pea kohal ja moraaliseadust meie südames. sergei dovlatov ütles, et josif brodski paneb teda aukartusest värisema. mis minusse puutub, siis iga kord kui ma näen kedagi flippi tegemas, siis ma teen mõttes kummarduse.
terviseks!

4.
balti jaama tunnelis on kiri, et igasugune püüdlus on ilus. dovlatov kirjutas skulskajale oma arutluskäigust, et sa unistasid suurest romaanist? vaevalt see sul õnnestub. kuid katse kirjutada suurt romaani on moraalselt võrdne suure romaaniga.
terviseks!

No comments:

Post a Comment